За нас

Аула е платформа за компютърни онлайн обучения

Над 120,000 Българи използват Аула, за да учат как могат да използват по-ефективно компютърните програми. Те учат базови програми като Word и Powerpoint, специализиран софтуер като AutoCAD, 3DS Max и Photoshop и програмиране на софтуер като Excel, InDesign и AutoCAD с цел автоматизация чрез скриптови езици.

Нашата визия за Аула е едно място, на което работещите на компютър ще могат да научат всяка една професионална програма от топ експерт с над 10 години практически опит.

Учащите получават практически насочени и високо качествени обучения бързо, удобно и на по-достъпна цена.

Експертите, хора с идеи и водещи експерти имат възможност да предоставят обучения онлайн чрез платформата на aula.bg

ИНОВАЦИИ В ОНАЛАЙН ОБУЧЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ

Когато казваме “иновация” в обучението ние имаме в предвид буквално иновация, която помага обучението да е по-ефективно и на по-ниска цена.Ето само някои от нещата, които са създадени в Аула и ги няма в никой друг учебен център за софтуер в България:

Първият учебен център в България, който предостави достъп до компютърно обучение по всяко време, от всяко място

Първият учебен център в България с активно общество и възможност за въпроси и отговори на практически въпроси за компютърен софтуер дори да е приключил курса

Първият учебен център в България, който предостави възможност за неограничено повторение на уроците.

Първият учебен център в България за компютърни обучения, който има изискване преподавателите да имат минимум 10,000 часа (10 години) опит.

Първият учебен център в България, който дава 100% гаранция за удовлетвореност и връщаме таксата за курса, ако човекът не получи повече от това, което сме обещали.

Първият учебен център в България, който мотивира ефективното усвояване на материала чрез “геймификация”

Първият учебен център в България, който даде възможност да се изпробва курс безплатно и да се плати за него, само ако се харесва.

АУЛА ЕКИП

Екиптът на Аула е изграден от млади и весели хора, чиято цел е да направят всичко възможно потребителите на Аула да получат най-доброто възможно изживяване по време на обучението си.